• underside slide05
  • underside slide02
  • underside kontakt
  • underside slide07
  • underside slide01
  • underside slide06
  • underside slideprivate
  • underside slide04
  • underside slide03

Foredrag

Vi har holdt foredrag flere steder i byen og i egne lokaler

Det er muligt at få MOKALA til at holde foredrag. Mette Skjoldan, indehaver af MOKALA indretning er en erfaren foredragsholder.

Der er mulighed for at få et af de faste foredrag - til afholdelse i din forening, på din virksomhede, i jeres institution, til private komsammener eller mindre grupper.

Alle foredrag vil handle om indretning på en eller anden måde. Vinklen og temaet afhænger af jeres ønsker.

Alle foredrag udføres med professionalisme, tilsat lidt humor og helt sikkert noget lærerigt og brugbart for tilhørerne med hjem.

Med MOKALAs sans for det praktiske, sikkerhed og det æstetiske får man noget for pengene.

Foredragene kan buges som ren underholdning f.eks. ifm kurser, en personalefest eller komsammen, en polterabend, ifm andre oplæg eller hvordan i nu synes. Tag fat i MOKALA indretning for mere viden om, hvordan jeres ønsker til et foredrag evt. et kursus kan laves.

I kan også bestille et af de faste foredrag som pt. er :

"Indretning i børnehøjde" - et foredrag om barnets domæne i forskellige aldre. Og med forskellige personligheder / handicaps.

"Plejehjems indretning" - et foredrag til dig der er på vej til plejehjem og dine pårørende. Hvad er godt at tage med, til et ofte meget lille sted ifht det man er vant til ? Det er også en følelsesmæssig rejse at skulle på sit formentlig sidste hjem i livet. Så det bliver der også talt om. Der er ingen tabuer. Livskvalitet hele livet, kunne foredraget også med fordel kaldes.

"Tips og trends" - Hvad rør der sig på indretningsfronten lige nu. Og hvorfor.

"Branding i dit hjem" - Hvorfor er det IN at lave branding i sit hjem eller sommerhus ? Og hvordan gør man. Vi gennemgår forskellige personlighedstyper og deres branding eller mangel på samme i hjemmet.

"Inde og ude" - Et vinter eller forårs foredrag om det at skabe sammenhæng inde i boligen med det udenfor. Et spændende og anerledes foredrag. I Danmark bruger vi rigtig meget tid inden for. Men også udenfor straks vejret er lidt til det, dyrker vi vores haver i stor stil. Til dig derhar en have, en terrasse eller blot en altan. Alle kan få brugbare fif ti optimering af jeres hjem.

Ring eller skriv til MOKALA indretning hvis du vil vide mere.

Facebook