• Underslide Slide1

Ejendomsmæglere

Hvis i står og mangler en til at klargøre boliger med en både professionel indgang til det at sælge huse, et godt tilbud til sælgerne og ikke mindst - at lave om med mindst muilgt intervention med størst mulig virkning - så tag fat i MOKALA indretning. MOKALA kommer og hjælper med en hurtig og effektiv service.

MOKALA indretnings indehaver Mette Skjoldan, er både uddannet socialrådgiver og indretningsarkitekt. Og ved derfor en del både om det at tale med kunderne, om hvor svært det kan være at skulle sælge sit hus måske. Og også om det, hvad der er godt at lave om, og hvad der ikke virker.

Vi kan tale om ideen med "Solgt eller gratis "også skal overføres til MOKALA´s service, hvis i selv fører denne linje. Ellers tages der et mindre honorar pr konsulentopgave. Det er også en mulighed, at få MOKALA indretning til, f.eks. 1 gang pr måned, at komme og holde et oplæg for alle de nye sælgere i har fået i hus den pågældende måned. Det er en rigtig god gestus og peger meget i retning af fremtiden at yde den her form for vejledning. Og så kan sælgerne også bruge den erhvervede viden, når de skal flytter til anden bolig. En super service.

Tag fat i MOKALA for en snak om, hvad firmaet kan gøre for jer. Alt kan skræddersyes, så det passer til jeres set up.

Kontakt os for yderligere information

Ring på +45 53 31 33 11

Facebook