• Underslide Slide1

Om Mokala

Mette Skjoldan, der er indehaver af MOKALA indretning er uddannet indretningsarkitekt fra 2014. Fokus er på de nedestående værdier, som du altid vil finde elementer af i opgave løsningen. Det er MOKALA indretning.

MOKALA er også meget bevidst om, at samarbejde er vigtigt ifht. løsningen af alle opgaver. Og arbejder således både sammen med dig/jer og med f.eks. håndværkervirksomheder og kunstnere. Eller hvem der nu må anses for at være nødvendig i den konkrete opgave.

MOKALA indretning går også meget op i, at skabe de rette stemninger i hjemmene og i virksomhederne. Du kan ønske dig en stemning, så kan MOKALA lave den i virkeligheden.

Firmaet har til huse på Holberg Museet i Tersløse, Sorø. Du kan altid komme forbi her, bare lige ring inden du/i kommer. Ellers er det også meget godt at mødet foregår ude hos dig i de om omgivelser der er tale om.

De ord der tilsammen bedst beskriver MOKALA indretning er følgende: Faglighed, Sikkerhed, Æstetik, Praktisk, Smukt, Enkelt, Menneskelighed, Kreativitet & Engagement.

Lokalt engagement: Mette Skjoldan er oprindelig uddannet socialrådgiver og har arbejdet som sådan i en årrække. Deraf er der erhvervet en del erfaring med mennesker, sikkerhed, mennesker med handicaps, sorg og krise m.v. Denne viden bruges konkret i indretningen.

MOKALA går både ind for traditionel indretning hvor det anses for nødvendigt.

Ligeledes kan man få alt det moderne i tiden med "sanse oplevelser" i rummet. F.eks. hvilken stor virkning det kan have at koble syn, hørelse og lugte sansen sammen.

10
13
12
4

Kontakt os for yderligere information

Ring på +45 53 31 33 11

Facebook